Yritys

 

Me Kuningastalot Oy:ssä haluamme lisätä tietoutta sekä rakennusalan ammattilaisten että kuluttajien keskuudessa. Konsultoinneilla pyrimme parantamaan osaltamme rakentamisen laatua koko Suomessa. Haluamme olla niin suurien kuin pienienkin toimijoiden luotettava yhteistyökumppani.

Yrityksessämme on insinööritaitoa niin teknillisestä yliopistosta kuin ammattikorkeakoulustakin. Panostamme etenkin siihen, että tietomme ovat aina ajan tasalla, jotta voimme luotettavasti tarjota laadukasta mittaus- ja tutkimustyötä. Sellaista, josta voimme olla aina ylpeitä.

Yrityksemme arvot

Meille jokainen asiakas on yksilöllinen ja tärkeä. Lupaamme kaikissa töissämme antaa puolueettoman tuloksen. Ymmärrämme asiakkaiden erilaiset tarpeet ja tottumukset, joten tarjoamme ymmärtäväistä ja joustavaa palvelua.

Yrityksemme on erikoistunut haasteellisten sisäilmaongelmien ratkaisemiseen ja korjaussuunnitteluun. Meillä on vahva yhteystyöverkosto, jonka avulla voimme tarjota käytännössä kaikki tutkimuspalvelut suurimpiinkin kohteisiin ja laitoksiin. Työntekijämme ovat tehneet tutkimuspalveluita mm. ydinvoimalalle, puolustusvoimien rakennuksille, kouluille, päiväkodeille, sairaaloille ja suurille toimistorakennuksille. Käytännössä kaikissa tutkimissamme kohteissa, joissa on tehty ehdottamiamme korjaustoimenpiteitä olosuhteet ovat parantuneet. Tämä on meille kunnia-asia ja merkki siitä, että teemme oikeita asioita, joilla on käytännön merkitystä asiakkaille ja loppukäyttäjille.