Tarkat ja vaativat tiiviysmittaukset ammattitaidolla

Kuningastalot Oy

Kuningastalot Oy:n päätoimipiste on Tampereella Hervannan akateemisessa ympäristössä. Yrityksen toinen toimipiste on Lahdessa. Kahdelta toimipistealueeltamme saavutamme hyvän palvelutason. Toiminta-alueemme ovat Pirkanmaa, Päijät-Häme ja Kanta-Häme. Tarjoamme palvelua myös muualle sopimusten ja tarjousten mukaan.

Yrityksessämme on insinööritaitoa niin teknillisestä yliopistosta kuin ammattikorkeakoulusta. Panostamme etenkin siihen, että tietomme ovat aina ajan tasalla, jotta voimme luotettavasti tarjota laadukasta mittaus- ja tutkimustyötä ja josta voimme olla aina ylpeitä.


MISSIOMME

Missiomme on lisätä tietoutta rakentajien ja kuluttajien keskuudessa. Konsultoinneilla pyrimme parantaa omalta osaltamme koko Suomen rakentamisen laatua. Haluamme olla niin suurien kuin pienienkin toimijoiden luotettava yhteistyökumppani.


ARVOT

Meille jokainen asiakas on yksilöllinen, tärkeä ja samanarvoinen. Lupaamme kaikissa töissämme antaa puolueettoman tuloksen. Ymmärrämme asiakkaiden erilaiset tarpeet ja tottumukset, joten tarjoamme ymmärtäväistä ja joustavaa palvelua 24/7, koska aina joku rakentaa kellon ympäri.


KALUSTOMME

Käytämme lämpökuvauksissa Flir B335 kiinteistökonsultointi lämpökameraa. Kameran resoluutio on 240x320. Tiiviysmittauksissa käytämme Retrotec Model 1000 Air leakage testing system -järjestelmää. Lisäksi mittauksissa käytetään muita apumittareita, kuten ilmavirtaus-, lämpö-, kosteus- ja laser-etäisyysmittaria.
Kaikki kalibrointia vaativat laitteemme on todistetusti kalibroitu. Huolehdimme kalustomme säännöllisestä kalibroinnista.