Omakotitalon asuntokaupan kuntokartoitus

Saatavilla Pirkanmaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme

Kuntotarkastuspalvelumme avulla varmistat, että kiinteistösi on turvallinen ja kestävä investointi tulevaisuuteen. ”Tutki talosi tonnilla” -kunto­arvio­palvelu sopii erityisesti asunnon ja kiinteistön kaupan yhteyteen tuoden varmuutta niin myyjälle kuin ostajalle. Palvelu sopii yhtä lailla myös kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille, jotka haluavat selvittää kiinteistönsä tämän hetkisen kunnon.

1000 €

”Tutki talosi tonnilla” -kunto­arvio­palvelu sisältää:

Kattava kuntoarvio

Laadimme kattavan kuntoarvioraportin, joka perustuu alan standar­deihin ja suosituksiin. Raportin rungon perustana on KH 90-00394 Asuntokaupan kuntotarkastusohje. Tarvittaessa teemme myös kuntotutkimuksia ja muita mittauksia. Olemme tehostaneet alalla olevaa perus kuntoarviota esimerkiksi lämpökameroiden käyt­tä­misellä tutkimuksissa. Lämpö­kame­roilla saadaan nopeasti ja tehok­kaasti käsitystä rakenteiden kunnosta pintoja rikkomatta.

Pitkäntähtäimen suunnitelma (PTS)

Laadimme kattavan kunnossapitosuunnitelman, joka sisältää korjaustarpeiden aikataulutuksen ja kustannusarvion tuleville vuosille.

Asiantuntija-apu ja suositukset

Mikäli löydämme odottamattomia haasteita, tarjoamme ja suosit­telemme kaikki tarvittavat jatkotoimenpiteet, jotta asiakkaamme voivat välttää tulevat ongelmat ja tietävät miten asioiden kanssa voi edetä kannattavasti.

Hinta 1000 € sis. kaiken
– ei yllättäviä lisäkuluja

Kun tilaat kuntoarvion meiltä tiedät tasan tarkkaan paljonko palvelu tulee maksamaan. Kuntoarviomme hinta on 1000€. Hinta sisältää kaiken, myös arvonlisäveron, matkat ja raportoinnit. Sinulle ei tule enää mitään muita lisä- tai yllätyskuluja. Mikäli haluat jatko­tut­kimuksia tai muita palveluita sovimme niistä kanssasi aina erikseen etukäteen. Meille on tärkeää selkeä, pitävä ja läpinäkyvä hinnoittelu. Palvelu­alueeseemme kuuluvat Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme.

Asuntokaupan kuntotarkastus
Miksi valita meidät?

Syväosaaminen

Meillä on vankka kokemus kai­ken­laisista rakennuksiin liittyvistä tutkimuksista ja selvityksistä. Olemme ratkaisseet lukuisia haas­teita kuntien ja kaupunkien kiinteistöissä sekä erityisesti koulu- ja päivä­kotikohteissa. Lisäksi olemme toimineet me­nes­tyksekkäästi voima­lai­toksissa ja valtion arvo­kiinteistöissä.

Ei haastetta liian suurta

Vahvuutemme piilee kyvys­säm­me ratkaista kaikenlaisia ongel­mia rakennuksissa. Olipa kysees­sä sitten rakennevauriot, kos­teus­vauriot, sisä­ilma­ongelmat tai riski­rakenteet, meiltä löytyy ratkaisu.

Asiakaslähtöisyys

Panostamme selkeisiin ja ym­mär­rettäviin raportteihin, jotta voimme välittää kaiken tarvit­tavan tiedon kiinteistön kun­nosta ja mahdollisista huolto- ja korjaus­toimen­piteistä asiak­kaalle. Asiakkaan ymmärrys ja tyytyväisyys ovat meille ensi­sijaisen tärkeitä.

Asuntokauppa ja kunto­kartoitus tulossa?
Valitse luotettava kunto­tarkastaja

Tiesitkö? Kuntotarkastuksemme täyttää kevyesti alalla vallitsevan KH 90-00394 suo­ritus­ohjeiston vaatimukset, ja olem­me erikoistuneet erityisesti kiinteistön kunnon selvittämiseen asuntokaupan yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista kiinteistösi kunto luotettavasti ja ammattitaidolla!

Tilaa kiinteistön kunto­arvio

Kysyttävää? Ota yhteyttä!